bukizás, a tiltott sport

a bukizásról; a bukológia helye a tudományok közt; a bukizás története; a bukizás ma; a bukizás helye a társadalomban - a bukizók; a bukizás jellegzetes eszközei; a buki versenyek; bukizás szélsőséges időjárási körülmények között; bukiznál? ha nem sikerülne elsőre - problémamegoldás, Segítünk!; bukiztass;

Címkék

Bukipartnereink

Archívum

Linkblog

bukizásra fel!

2007.01.22. 20:03 | Crazy Joe Davola | Szólj hozzá!

  Fülébe jutott, hogy barátai nemrég milyen jót bukiztak? A piacon véletlenül meghallotta, hogy a kedvenc hentese és az ő jól bevált beszállítója a karajpakolás közben egy rendhagyó szerdai bukizást szerveztek? Volt osztálytársai felkeresik egy jó kis bukizás céljából, Ön pedig, attól tartva, hogy ez is csak egy olyan multi-level marketing dolog, emésztő kiváncsiságát éhesen hagyva, inkább otthon marad és tévézik (blogot ír....haha!!)? Az utcán sétálva a város hangjaiból kiszűrődő és utolsó porcikájába is beszivárgó "....buki....bukizás....éljen, mindjárt bukizunk...." foszlányok már a munkahelyén (nem örülünk neki, de esetleg az iskolapadban) sem hagyják nyugodni? Mindezt azért, mert sohasem merte megkérdezni...

...mi is az a bukizás????

  Hát most itt a nagy alkalom. Kérdeznie sem kell! Persze ez nem zárja ki, hogy kérdéseivel zaklasson minket! Szívesen válaszolunk!

  Segítségünkre lesz a budapesti éjszaka egyik jellegzetes alakja és egyben szakértő bukológusa,  "két hete akkorát bukiztunk a szódában" Marion, aki szintén segítséget nyújt majd, minden kezdő, vagy nem kezdő, de fejlődni vágyó lelkes bukizó számára.

 Ha ezt a blogot Ön, kedves Olvasó, legalább fele olyan örömmel olvassa majd, mint amilyennel mi írjuk vagy amilyennel mi bukizunk, úgy fogjuk érezni, már megérte!

A bejegyzés trackback címe:

https://bukizas.blog.hu/api/trackback/id/tr6230248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása